Nieuws

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek

01 augustus 2016

Iedere dag doen wij ons best om op een goede en patiëntvriendelijke manier tandheelkundige zorg te verlenen. De enige die ons kan vertellen of onze inzet aansluit bij uw wensen bent u, de patiënt.
Iedere dag doen wij ons best om op een goede en patiëntvriendelijke manier tandheelkundige zorg te verlenen. De enige die ons kan vertellen of onze inzet aansluit bij uw wensen bent u, de patiënt. We zouden het enorm waarderen als u ons helpt om nog beter bij uw wensen aan te sluiten door dit patiëntentevredenheidsonderzoek in de te vullen.

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Direct online inschrijven

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn