Nieuws

Wijziging Rooster tandarts H.P. van Schoonhoven

Wijziging Rooster tandarts H.P. van Schoonhoven

08 juni 2017

Lees verder over het volgende: de Wijziging in het rooster van tandarts H.P. van Schoonhoven.
Sinds 2009 voeren we met veel plezier onze praktijk. We mogen terugkijken op een mooie groei en uitbreiding van verschillende facetten van de tandheelkunde binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld. We kunnen hierdoor een breder scala van diensten te aanbieden.
Het zal u niet ontgaan zijn dat ik naast mijn werkzaamheden als tandarts, me verder ontwikkeld heb in de orthodontie. De orthodontie binnen onze praktijk is kleinschalig gestart maar heeft een enorme vlucht genomen. Naast onze eigen patienten, behandelen we inmiddels ook patienten van collega’s uit de omgeving.
De afgelopen jaren heb ik al minder stoeltijd aan de algemene tandheelkunde kunnen besteden wegens verschuiving richting orthodontie.
Een groot aantal van mijn patienten hebben daarom al kennis kunnen maken met mijn collega-tandartsen; Amanda Scholtes en Wibien Heetman.
Op dit moment is het voor mij niet haalbaar om beide facetten van de tandheelkunde te blijven bedienen en heb ik besloten (voorlopig) mijn aandacht volledig te richten op de orthodontie en de complexe wortelkanaalbehandelingen binnen onze praktijk.
Voor de reguliere tandheelkunde zullen mijn patienten vanaf augustus 2017 terecht kunnen bij een van de eerder genoemde collega tandartsen.
Ik heb zeer veel vertrouwen in mijn collega’s dat zij uw tandheelkundige zorg zullen voortzetten zoals u van mij gewend bent geweest.
Ik weet dat er patienten zijn die ik enorm teleurstel met dit bericht, ik waardeer jullie vertrouwen enorm maar vraag ook om uw begrip voor deze verandering.
Wellicht is het prettig om te weten dat ik op de achtergrond altijd aanwezig zal zijn mocht het nodig zijn.
Door middel van dit schrijven hoop ik u op de hoogte te hebben gebracht van de wijziging van mijn werkzaamheden binnen de praktijk.
Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht dan vernemen we dat graag en anders hoop ik u in de wandelgangen nog regelmatig tegen te komen

Met vriendelijke groet, 
Hans Peter van Schoonhoven 

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Direct online inschrijven

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn