Vacatures

Omloopassistente 16-24 uur (m/v)

Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen een leuk en gezellig team. Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Doel van de praktijk

 
We richten ons op gezinnen wonend in de directe omgeving van Leidsche Rijn. Aandacht voor kinderen en preventie staan bij ons hoog in het vaandel.
 

Omschrijving praktijk

Er zijn 7 fraai ingerichte behandelkamers. De sfeer is fijn en voelt goed bij binnenkomst. Naast algemene tandheelkunde wordt er ook veel gedaan aan kindertandheelkunde, orthodontie en preventie. De praktijk wil een stap verder komen in hun dienstverlening en meer willen gaan inspelen op de behoeften van de patiënt zoals esthetiek, slijtage en werken met clear aligners. Het team staat nauw in contact met elkaar, werkt samen en heeft veel voor elkaar over. Het is dan ook van essentieel belang dat je je hierin kunt vinden. Sterker nog; van zo’n team wil je juist onderdeel uitmaken! Het loyale “alle leeftijden” team bestaat uit 6 tandartsen, 5 mondhygiënisten, 1 preventieassistente, 4 tandarts- en orthodontie-assistentes, 5 balie-assistentes, 3 omloopassistentes, officemanager en een praktijkmanager. De openingstijden van de praktijk zijn maandag t/m vrijdag van 08.15-17.15 uur. Jouw werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur, dagelijks luncht men gezamenlijk 45 minuten in de grote open keuken. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
 

Doel van de Functie

De assistent omloop en sterilisatie is het hart van de organisatie. De assistent reinigt en desinfecteert de materialen en instrumenten. Ook zorgt de assistent ervoor dat gebruikte materialen worden opgehaald en dat behandelkamers worden voorzien van schoon materiaal. De assistent omloop en sterilisatie werkt volgens professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen van de organisatie.
 

Functie eisen

  • Kennis van hygiëne bij het reinigen en desinfecteren van materialen en instrumenten
  • Affiniteit met organiseren en planning
  • Nauwkeurig en precies
  • Kennis van de huidige WIP richtlijnen en verantwoordelijkheden.
  • Teamplayer met groot gevoel voor samenwerking.
  • Service en kwaliteitsgericht
 

Wat wij bieden

Dynamische werkomgeving, Moderne praktijk met meerdere disciplines en van alle gemakken voorzien. Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen een leuk en gezellig team. Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond en bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Behandelingen

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn