Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn
Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
Tandartspraktijk Groot Zandveld is gespecialiseerd in de verzorging en behandeling van het kindergebit. Dit gebeurt in onze tandartspraktijk door de kindertandverzorgster.

Is uw kind bang voor de tandarts of bestaat er voor hem of haar een gecompliceerde behandelbehoefte, dan zal hij of zij onder behandeling komen bij één van onze specialisten op het gebied van kindertandheelkunde.

In onze praktijk in Leidsche Rijn werkt een kindertandverzorgsters en een tandarts met affiniteit voor kindertandheelkunde, die u graag van dienst zijn. De juiste benadering van uw kind in de tandartsstoel is daarbij essentieel en leidt bij kinderen vaak tot zeer positieve resultaten. Kinderen komen bij ons zeer regelmatig zelfs graag hun tanden laten zien!

Verschil met kindertandarts

In onze praktijk in Leidsche Rijn werken geen kindertandartsen, maar kindertandverzorgers. Een kindertandverzorgster is een mondhygiënist met een extra opleiding voor het behandelen van kinderen. Preventie staat hierbij voorop, maar ook het behandelen van gaatjes behoort tot het takenpakket. In de praktijk verricht de kindertandverzorgster een zeer groot deel van de taken die een kindertandarts ook verricht.

Met uw kind naar de tandarts in Leidsche Rijn?
Tandartspraktijk Groot Zandveld is de specialist op het gebied van kindertandheelkunde in Leidsche Rijn en omgeving. Wij ontvangen patiëntjes uit zowel Leidsche Rijn als Utrecht, De Meern en Vleuten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Of bekijk voor meer algemene informatie de digitale folders van het Ivoren Kruis via de links hieronder.
 
Het melkgebit
Met uw kind naar de tandarts
Tandenpoetsen met kinderen
Wisselen: van melkgebit naar blijvend gebit
Eten, drinken & gezond gebit
Aften
Sealen
Fluoride
Een beugel
Tandletsel

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Behandelingen

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn