Aanmelding nieuwe patiënten

Aanmelding nieuwe patiënten
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan. We hebben nog wel ruimte voor nieuwe patienten jonger dan 15 jaar op dinsdag, woensdag en vrijdag bij Mw. van der Wiel. Volwassenen kunnen nog terecht bij tandarts Mennega op de woensdag.
Indien u een beugelbehandeling wenst of bij een van de andere tandartsen terecht zou willen dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. U kunt zich door middel van het inschrijfformulier aanmelden. Zodra er ruimte beschikbaar komt nemen we contact met u op.

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn