Spoedgevallen

Spoedgevallen
Tandartspraktijk Groot Zandveld is aangesloten bij de Tandarts spoedpraktijk in het Antonius ziekenhuis in Leidsche Rijn. Dit betekent dat u buiten de openingstijden van de praktijk terecht kunt bij de Tandarts spoedpraktijk in het Antonius Ziekenhuis, www.tandartsspoedpraktijk.nl. De spoeddienst is bereikbaar op het volgende nummer: 0900-8602
U krijgt dan de dienstdoende tandarts aan de telefoon.

De avond- en weekenddiensten zijn er voor:

  • ongevallen met uitgeslagen tanden of kiezen
  • hevige bloeding na het trekken van een tand of kies
  • acute zenuwpijnen
  • abcesvorming (dikke wang) en snel groeiende zwellingen

Uitgevallen vullingen, losgekomen slotjes van een beugel of gebroken protheses kunnen, hoe vervelend ook, wachten tot de volgende dag of na het weekend.

U dient voor de behandeling in de spoeddienst rekening te houden met contante betaling. Voor behandelingen buiten de reguliere werktijden, wordt een toeslag berekend.

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Behandelingen

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn