Tandarts in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn
Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken we met tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
Zo behoren onder andere het de periodieke controles, het aanbrengen van vullingen in gaatjes, kleine chirurgie, het aanbrengen van kronen, bruggen en protheses, wortelkanaalbehandelingen en het behandelen van tandletsel tot hun takenpakket. Daarnaast geven onze tandartsen u graag advies over bijvoorbeeld de overgang van uw eigen gebit naar een kunstgebit, het verzorgen van uw gebit wanneer u rookt en meer. Klik op de links hieronder voor meer (algemene) informatie.

Professioneel en betrokken

Als u uw gebit laat verzorgen door één van onze tandartsen, dan wilt u dat het in goede handen is. Bij Tandartspraktijk Groot Zandveld begrijpen we dat niet alleen een professionele werkwijze, maar ook een prettige sfeer daarbij van groot belang is. De tandartsen van onze praktijk in Leidsche Rijn, staan voor een vriendelijke, betrokken en eerlijke manier van werken. Onze vuistregel daarbij is dat we met u omgaan zoals we zelf ook benaderd zouden willen worden. Professioneel en betrokken, vriendelijk en eerlijk.

Uw tandarts in Leidsche Rijn

Gevestigd in deelgebied het Zand in Leidsche Rijn, staan onze tandartsen letterlijk en figuurlijk dicht bij hun patiënten. Bovendien zijn wij niet alleen een vertrouwde partij voor patiënten uit Leidsche Rijn, maar weten ook patiënten uit Utrecht, Vleuten, De Meern en verdere omstreken ons te vinden.

Meer weten over de behandelingen in tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn? Klik op één van de links hieronder voor meer informatie over het onderwerp

De overkappingprothese
De frame- of plaatprothese
Een nieuw kunstgebit
Facings
Implantaten
Kronen en bruggen
Roken en mondgezondheid
Tandletsel
Van eigen gebit naar kunstgebit
Wortelkanaalbehandeling

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Behandelingen

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn