Preventieve Tandheelkunde

De preventie-assistentes van onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn houden zich bezig met het voorkomen van tandvleesproblemen. Tandpreventie staat hierbij centraal.
Ook verhelpen onze assistentes tandvleesproblemen die nog niet zijn uitgebreid tot onder het tandvlees, waarbij het kaakbot betrokken is.

Door het verwijderen van tandsteen en tandplaque te combineren met een heldere instructie aan u als patiënt, zorgen onze preventie-assistentes ervoor dat grotere problemen worden voorkomen. Bij voortschrijdende problematiek zullen onze preventie-assistentes u doorverwijzen naar de mondhygiëniste.

Voorkom tandvleesproblemen

Heeft u tandvleesproblemen en woont u in Leidsche Rijn, Utrecht, De Meern of Vleuten? Neem dan gerust contact met ons op voor een bezoek aan onze praktijk en een eerste advies. Wij hebben een brede kennis en expertise op het gebied van preventieve controles en zijn u graag van dienst. Bovendien staan wij voor een vriendelijke, open en eerlijke manier van communiceren.

Heeft u vragen over wat onze preventie-assistentes voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Behandelingen

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn