Stichting Garantie Mondzorg

De behandelingen van Tandartspraktijk Groot Zandveld voldoen aan de eisen die gesteld worden door de Stichting Garantiefonds Mondzorg (SGM). Daarmee bieden we u als patiënt de zekerheid dat u in zee gaat met een deskundige en betrouwbare tandartspraktijk.
De SGM is tot stand gekomen op initiatief van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) en wordt door overheid, consumentenorganisaties en de mondzorgkoepels gezien als een belangrijk garantie-instrument voor u als patiënt. Met inschrijving bij de SGM onderscheidt de beroepsbeoefenaar in de mondzorg (tandarts, tandarts-specialist, orthodontist, tandprotheticus en mondhygiënist) zich: hij waarborgt zijn geleverde kwaliteit. Wanneer er toch een probleem is ontstaan tijdens of na de behandeling, wordt de consument niet belast met de rekening van een eventueel noodzakelijke herstelbehandeling.

De bij de SGM aangesloten beroepsbeoefenaars voldoen aan alle eisen die aan een vakkundig behandelaar gesteld kunnen worden. De kwaliteitscontrole ligt in eerste instantie bij de door de SGM geaccepteerde beroeps-/belangenverenigingen en de door hen ingestelde klachtencommissies.

Heeft u vragen over de manier waarop wij onze kwaliteit voor u waarborgen of over de SGM? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn