Nieuws

Werkhervatting

Werkhervatting

23 april 2020

Zoals u waarschijnlijk al vernomen hebt via de media, mogen wij ons werk weer hervatten. Hier kan u verder lezen wat dat voor uw afspraak inhoud.
Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het corona virus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.
Wij zullen beperkt open gaan voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Stond al een afspraak gepland? Dan kan deze gewoon doorgang vinden.Mocht er de komende tijd iets wijzigingen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen 'ja' antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

· Heeft u corona?
· Heeft u nu huisgenoten/ gezinsleden met corona?
· Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
· Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: Verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden celsius)?
· Heeft u huisgenoten/ gezinsleden met deze symptomen?
· Bent u in thuisisolatie?
· Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzigingen:
· Kom niet te vroeg, dus het liefste vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
· Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
· Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
· Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen met een desinfectie middel speciaal voor de mond. In de behandelkamer houden we ons aan de richtlijn infectiepreventie in de mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Wij hopen dat u samen met ons zorg draagt voor een veilige behandel en werkomgeving en zien u graag in de praktijk. 

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn