Nieuws

Uitbreiding van het Team

20 mei 2021

Naast de vertrouwde gezichten van Tandartspraktijk Groot Zandveld kunt u vanaf 1 april ook een afspraak maken bij onze nieuwe collega Fea Chootipongchaivat.

Fea is in de zomer van 2018 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

In de afgelopen 2,5 jaar heeft zij in verschillende praktijken gewerkt als waarnemer. Inmiddels is zij neergestreken in de regio en heeft zich verbonden aan Tandartspraktijk Groot Zandveld. Naast onze praktijk is zij ook werkzaam in een praktijk in Culemborg. 

Mensen kennen haar als een ijverige en verantwoordelijk persoon die gestructureerd te werk gaat. Zij hecht veel waarde aan goede communicatie zowel met patiënten als met collega's.

Wij zien in Fae een zeer waardevolle nieuwe collega en wensen haar veel succes en plezier bij ons in de praktijk. 

Er is in de agenda van Fea ruimte voor nieuwe patienten. Bent u op zoek naar een tandarts in Leidsche Rijn, dan kunt u zich sinds lange tijd weer bij ons aanmelden.  We heten u graag welkom!

 


 

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn