Nieuws

Wachttijden tandartsen

Wachttijden tandartsen

22 februari 2022

Op dit moment kampen we met langere wachttijden dan we gewend zijn. We proberen deze wachttijden in te lopen door ons te laten ondersteunen door Rowena van der Linden. Zij is 5e jaars tandheelkunde student en werkt naast haar opleiding al 2 jaar voor ons. Zij is bevoegd om in deze fase van haar opleiding onder een ‘verlengde arm constructie’ eenvoudige handelingen uit te voeren waarbij de toezicht en tussenkomst van een van onze vaste tandartsen gewaarborgd is.


Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn