Hans Peter van Schoonhoven

Hans Peter van Schoonhoven

Tandarts voor orthodontie en eigenaar

Hans Peter is afgestudeerd aan de Universiteit Leuven in 2002. Na zijn afstuderen is hij 8 jaar werkzaam geweest voor een groepspraktijk. Hij heeft zich daar verdiept in de algemene tandheelkunde, maar heeft zich vooral gericht op endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en angstbegeleiding. In 2007 zijn de voorbereidingen gestart voor het openen van een eigen praktijk in Leidsche Rijn. Samen met zijn toenmalige collega Leonie Delpeut heeft hij de schouders eronder gezet. Dit heeft geleid tot de huidige praktijk aan de Pauwoogvlinder. Tijdens de beginfase zijn Hans Peter en Leonie gestart met 2 kamers en 2 assistenten, maar inmiddels zijn zij uitgebreid tot 6 kamers met in totaal 18 medewerkers, die verschillende tandheelkundige disciplines uitvoeren. Naast de opstart van de praktijk heeft hij de 2-jarige post academisch cursus gevolgd voor meer verdieping in de wereld van de orthodontie ("Progressive Orthodontic Seminars" van McGann). Deze cursus heeft hij in 2013 met een positief resultaat afgerond heeft.

Aanwezig op Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag
BIG: 89057819102

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Medewerkers

Medewerkers

Links

Links

Behandelingen

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn