Leonie Cremer- Delpeut

Leonie Cremer- Delpeut

Eigenaresse en geregistreerd-mondhygiënist

Leonie is in 1997 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Utrecht. In 2000 heeft zij haar opleiding als kindertandverzorgster behaald en is zij zich vooral gaan richten op het behandelen van kinderen. Zij heeft voor de start van Tandartspraktijk Groot Zandveld langdurig in een groepspraktijk gewerkt, waar ze verantwoordelijk is geweest voor de behandeling van kinderen. In 2007 zijn de voorbereidingen voor Groot Zandveld van start gegaan. In 2008 heeft ze het bachelortraject mondzorgkunde met positief resultaat afgerond. Leonie houdt zich binnen de praktijk vooral bezig met het behandelen van kinderen en organisatie van de praktijk. vanaf 06-07-2020 is Leonie BIG geregistreerd 99927574079

Met ingang van 1 september aanwezig op maandagochtend, dinsdagochtend, woensdag en donderdag. 

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn