Daan Coenen

Daan Coenen

Tandarts

Daan is in 2014 afgestudeerd aan het ACTA, Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest in een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde en heeft hij onderzoek gedaan bij de afdeling Pedodontologie (kindertandheelkunde) naar tandartsangst bij kinderen. Zijn wetenschappelijke verdieping heeft plaatsgevonden bij de Stichting Bijzondere Tandheelkunde in Amsterdam, waar hij onderzoek heeft gedaan naar het effect van EMDR-behandelingen (een vorm van psychotherapie) op tandartsangst. De ervaringen die hij in deze periode heeft opgedaan, gebruikt hij nu ook tijdens zijn behandelingen van kinderen en angstige patiënten. Daan is werkzaam bij Tandartspraktijk Groot Zandveld sinds 2014.

Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.
BIG: 19918234202

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn